Online Programma - Je Leven in Balans met Huis van je Leven

Als gecertificeerd gebruiker van de Huis van je Leven Methode is er vanaf nu een hulpmiddel beschikbaar om je begeleiding 'blended' vorm te geven. De term ‘blended hulpverlening’ staat voor een combinatie van online hulp / eHealth met telefonische en face-to-face contacten. Dit moet zorgen voor een efficiëntieslag binnen de zorg, zonder dat de kwaliteit van de hulpverlening erop achteruit gaat. 

 

Als gecertificeerd gebruiker kun je gebruik maken van het online programma - Je Leven in Balans met Huis van je Leven -

Bekijk de algemene informatie over dit programma op www.huisvanjeleven.online

 

Kosten: Een gereduceerd tarief per aangemelde deelnemer (vraag hier meer informatie over aan)

Wil je deze vorm regelmatig voor meerdere deelnemers inzetten? Dan is een abonnement mogelijk 

 

Het online programma bevat oa. opdrachten om de balans op te maken, opdrachten per kamer, extra uitleg oa. via video en werkbladen. In de variant voor 'gebruikers Huis van je Leven Methode'  die jouw deelnemers gaan gebruiken zijn alle onderdelen beschikbaar. Alleen zijn er geen begeleidingsmomenten en activerende begeleidingsmails door de docent/coach van dit programma , Ingrid Schoen. Dit kun je juist zelf vormgeven, afhankelijk van het doel waarvoor je de online opdrachten inzet. 

 

Gebruikers van de Huis van je Leven Methode kunnen deelnemers aanmelden, voor een speciaal gereduceerd tarief per online deelnemer of bij regelmatig gebruik een abonnement nemen. Neem contact met mij op dan vertel ik je hier meer over.

 

Maatwerk mogelijk

Voor bepaalde doelgroepen is er op aanvraag maatwerk van dit programma mogelijk. Bijvoorbeeld dit online programma aangepast voor mantelzorg of mensen met Niet aangeboren Hersenletsel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen. 

 

Wil je het programma eerst eens inzien?

Er is een preview variant* van dit online programma beschikbaar voor gecertificeerd gebruikers van de Huis van je Leven Methode. In de preview kun je het online programma gratis gedurende 14 dagen te bekijken en uitproberen. Schrijf je hiervoor in via het formulier onderaan deze pagina. 

 

*Bij deze versie zijn niet alle programma-onderdelen zichtbaar, en ontvang je geen Notitieschrift per post.

 


Ik wil 14 dagen toegang tot de uitgebreide preview van dit online programma

Geef je dan nu eenvoudig op met dit formulier. Je zal informatie ontvangen over Huis van je Leven Online en 14 dagen gratis toegang om het online programma rustig te proberen en beoordelen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.